Terima Kasih kerana Anda sudi singgah di blog `KAFE De Classic Life’


Jom!!!!Sertai Keahlian DCl Dengan Team Kedai-e/mydcl.biz

**Keahlian adalah seumur hidup dan boleh diwarisi**

Anda Cuma perlu Pilih Samada:


1)PAKEJ KEALIAN DCL (KIT SHJ) HANYA RM50.00


ATAU


2)PAKEJ-PAKEJ PROMOSI + KEAHLIAN DCL+ PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.... Jimat dan Berbaloi-baloi!!!!
BANYAK KELEBIHAN KAMI SEDIAKAN UTK AHLI2 DCL DI TEAM KEDAI-E/MYDCL.BIZ

NAK TAU LEBIH LANJUT???BOLEH EMAIL/YM ATAU CALL/SMS SEPERTI DI BAWAH YE

Tinggalkan Jejak Anda

Produk DCL SECARA AM


PRODUK DCL SECARA AM
Kesihatan adalah aset utama melahirkan golongan yang bijak, harmoni, penyayang dan berdaya juang. Tetapi untuk mengekalkan kesihatan yang baik adalah amat sukar disebabkan pencemaran air, udara & tanah serta pengambilan pemakanan harian yang tidak seimbang.
Pengambilan gula, garam & lemak yang terlalu banyak dihubungkaitkan kepada masalah jantung, darah tinggi, kencing manis (diabetes), strok (angin ahmar), kolestrol yang tinggi & kegemukan. Kesemuanya ini dikenali sebagai penyakit pembunuh dan untuk mengelakkannya & mengekalkan kesihatan, selain daripada keperluan pengambilan pemakanan seimbang & senaman yang teratur; pemakanan kesihatan semulajadi tanpa kesan sampingan adalah amat diperlukan. Merawat dan menjana kesihatan berasaskan pemakanan alamiah iaitu HERBA dan penghasilan daripada lebah (MADU & BEE POLLEN) adalah merupakan amalan manusia berabad lamanya. Begitu juga dengan GAMAT, yang mana hari ini telah diperkui keberkesanan penggunaannya. Penggunaanya amat meluas dan sehingga kini manusia masih menggunakannya sebagai Pemakanan Kesihatan dan Perubatan.
Justeru itulah kajian-kajian mendalam telah dilakukan pleh pakar perubatan tradisional dan moden yang mana hasilnya seperti dilihat hari ini didapati sungguh berkesan untuk tujuan di atas. Penggabungan Sumber HERBA Tempatan & Timur tengah (Tanah Arab) serta penghasilan lebah (MADU) & GAMAT telah diterjemahkan bagi menghasilkan Satu Rangkaian Produk Kesihatan DE CLASSIC LIFE yang berkualiti, bebas daripada steroid dan alkohol serta tidak menggunakan bahan pengawet; yang mana tidak menginggalkan kesan sampingan.

Penghasilan produk Kesihatan DE CLASSIC LIFE adalah disediakan berasaskan kajian yang mendalam daripada Kitab Al-Quran, Kitab-Kitab Perubatan Islam Tersohor seperti Tajul Muluk, Tibbun Nabawi, Khazanatul Insan, Mujarabat Melayu, Pusaka Melayu, Dunia Hikmat & pelbagai sumber rujukan tentang perubatan tradisional serta pakar rujuk. Tidak ketinggalan sumber kajian moden juga dijadikan rujukan bagi pemantapan penghasilan.
Penyediaan Produk Kesihatan DE CLASSIC LIFE yang berasaskan kajian mendalam mampu menyumbang kepada kecermelangan kesihatan manusia dan hasilnya terbukti sungguh positif melalui kaedah Rawatan dan Penjagaan Kesihatan dengan kaedah 5P (Pencucian/Pembakaran/Pembinaan/Penyingkiran/Pembetulan).

Keistimewaan Produk DCL :
* Produk gabungan kepakaran tradisional, herba, homeopati dan aromaterapi.
* Terbukti amat berkesan merawat ramai pesakit biasa dan kronik dengan kos yang berpatutan.
* Dijamin 100% bersih, halal, berkualiti bebas dari bahan kimia dan tiada kesan sampingan.
* Produk tempatan 100% milik Bumiputera.
* Dikilangkan dengan teknologi terkini dengan kelulusan Kementerian Kesihatan.
* Produk dirumus merujuk kitab-kitab perubatan Melayu dan Arab, Hadith Nabi dan kepakaran perubatan herba terkini.
* Rawatan berasaskan penyucian, penyembuhan dan peningkatan prestasi organ

SenYum SoKmo

Pelawat