Terima Kasih kerana Anda sudi singgah di blog `KAFE De Classic Life’


Jom!!!!Sertai Keahlian DCl Dengan Team Kedai-e/mydcl.biz

**Keahlian adalah seumur hidup dan boleh diwarisi**

Anda Cuma perlu Pilih Samada:


1)PAKEJ KEALIAN DCL (KIT SHJ) HANYA RM50.00


ATAU


2)PAKEJ-PAKEJ PROMOSI + KEAHLIAN DCL+ PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.... Jimat dan Berbaloi-baloi!!!!




BANYAK KELEBIHAN KAMI SEDIAKAN UTK AHLI2 DCL DI TEAM KEDAI-E/MYDCL.BIZ

NAK TAU LEBIH LANJUT???BOLEH EMAIL/YM ATAU CALL/SMS SEPERTI DI BAWAH YE

Tinggalkan Jejak Anda

Testimonial Produk-Produk DCL

 GREEN APPLE DIET TEA



GREEN APPLE DIET TEA

Sebagai agen pemotong lemak di dalam badan dan perlawasan. Bagi penggunaan kali pertama, perlawasan maksima 3 kali bagi setiap jarak 2.5 jam, bagi kesan penggunaan hari berikutnya adalah di antara jarak 4 jam sehari. Bagi penggunaan harian konsisten pula, perlawasan di antara jarak waktu 8 jam sehari. Kesan kekurangan berat dapat dilihat di dalam 4-5 hari.

HARGA : RM118
PENGHANTARAN : RM5.30 SEM. MSIA, RM8.20 SARAWAK, RM8.80 SABAH
 


AMAZING


TESTIMONI
1. Saya dan anak perempuan saya yang berumur 11 tahun mencuba Amazing. Setalah 2 hari meminumnya megikut peraturan, saya dan anak saya mula merasakan perubahan. Anak saya asyik ke bilik air dan muntah sehari 2-3x. Selalunya dia akan muntah bila dia demam dan sakit tonsil. Tapi kali ini tak demam, tapi asyik muntah dan katanya dia muntahkan kahak. Begitu juga dengan saya. Setiap kali ke bilik air untuk mandi, wuduk atau buang air, pasti akan batuk yang macam orang sakit TB pulak. Bila batuk, akan keluarkan kahak yg agak banyak dan tidak tahu datangnya dari mana. Maksud saya, saya tidak batuk atau selsema untuk tempoh yang lama. Tetapi kali ini, agak lain pula. Hampir seminggu kami berkedaan begitu, sehingga serak suara saya. Baru saya teringat 3 tahun lepas, sepanjang tempoh mengandung anak yg bongsu, saya mengidap asma dengan agak begitu serius sehingga terpaksa menggunakan 'inhealer'. Saya pasti, segala lendir di dalam paru-paru itulah yang dikeluarkan sebagai kahak. Saya minum air yg banyak. Sekarang, anak-anak saya tidak lagi mengidap tonsil yang selalu menyerang hampir 2-3 bulan sekali dan akan menyebabkan mereka selalu demam.

2. Anak buah suami saya yang baru berumur 5 tahun, selalu batuk-batuk seakan mahu mendapat lelah disebabkan pemakanan yang tidak dikawal seperti selalu minum air sejuk dan ais. Selalu juga suka makan makanan yang dibeli dari luar yg mungkin banyak minyak dsb. Pada suatu malam (Mei 2005), anak buah saya batuk berterusan tanpa henti sehingga nampak begitu melelahkan. Lalu ayahnya menelefon suami dan meminta dihantarkan PI POWER WONDER WATER dan yang lain-lain yang dapat mengurangkan batuknya. Lalu saya bekalkan PI POWER, AMAZING dan NIG'ELLA. Alhamdulillah...pada malam itu, dia dapat tidur dgn agak nyenyak dan hanya terbatuk-batuk kecil. Ibu mereka memberi berterusan AMAZING kepada ketiga-tiga anak mereka kerana khasiat dan kebaikan AMAZING.



BE-ONE MULTI GEL

Testimoni :-
Selepas melahirkan anak kedua saya mengalami masalah perut buncit dan sakit pinggang yang agak teruk . Kesakitan pinggang saya ada kala sampai ketahap saya amat sukar untuk mengiring ketika baring . Saya ada bertanya kepada doktor dan doktor mengatakan bahawa kemungkinan sakit pinggang di bahagian tulang belakang disebabkan oleh kesan2 sampingan suntikan ubat di tulang belakang ketika saya melahirkan anak pertama . Saya melahirkan anak pertama secara ceaserian . Disebabkan jarak usia anak pertama dan kedua yang agak rapat , maka tulang belakang saya sakit akibat menangung beban berat ketika mengandung anak kedua. Ini ditambah pula apabila saya terpaksa menjaga anak kedua saya yang lahir pra-matang dan terpaksa di tempatkan di NICU selama lebih 2 minggu . Bayangkan lah berpantang kat hospital.. mana ada bengkung, mana ada urut , mana ada tungku semua tu .. Bila anak dah sihat kami dibenarkan keluar masa tu lah baru pakai bengkung dsbgainya . So mula2 saya pakai be- one multi gel untuk mengempiskan perut yang buncit ni..tak de niat pun nak ubat sakit pinggang ..so saya sapu di sekitar perut, pinggang , belakang hingga ke bahagian punggung . Kemudian saya balut menggunakan bengkung biru julian yang jual kat cosway tu . Dalam 2 minggu saya buat mcm tu saya rasa ada perubahan kat tulang belakang saya, sakit dah beransur2 hilang . Dan sekarang ni alhamdulillah dah sebulan saya amalkan.. tulang belakang saya dah tak sakit , perut yang buncit pun dah agak kurang . Nak amalkan sampai buncit ni hilang ekekke...
Terima Kasih,
Azura Sunway 019-2732624

BIDADARI


Antara TESTIMONI PENGGUNA BIDADARI
Testimoni 1
saya ada masalah rahim turun (forlap 1st degree). so dr pakar suruh buat terapi 2 kali seminggu. (terapi sistem kemut) memandangkan saya bekerja dan tak sanggup dlm seminggu kena dtg lewat ke office, saya cuba cari alternatif lain.... terbaca pasal bidadari.selepas menggunakan bidadari selama sebulan memang terasa perbezaannya. pada mulanya, pinggang memanglah sakit selama seminggu dan lepas tu ok. bidadari ini mencuci segala kotoran dalam rahim kita .. segala darah beku akan keluar bila kita amalkan bidadari. kenalah makan ikut aturan kalau nak dapat effect yg betul. bidadari ini juga membantu proses sistem kemutan..menguatkan urat2 rahim tapi jangan lupa juga buat exercise kemutan. dengan melakukan 2 proses ini, kita akan dapat effect yg lebih lagi.
bila saya pergi checkup balik pada pakar sakit puan.. dr tu pun hairan sebab rahim clear .. dan rahim pun cuma turun sikit saja. dr suruh saya amalkan apa yg sedang saya lakukan skrg. so bidadari memang elok utk wanita yg mempunyai masalah rahim. bagi yg belum cuba lagi selamat mencuba.. insyallah akan dapat keberkesannannya.

Testimoni 2
-- ummi wrote:
sorilah sy diam diri...kurang sihat sejak akhir2 ni...berbadan dua..mcm tulah..
-- kmj wrote:
oo dah berapa bulan? tahniah! maksudnya dah 4orang usahawan dcl kedai-e yang berbadan dua..alhamdulillah rezeki..
--- ummi wrote:
dah 3 bulan lebih...ni pun ambil masa..nak lekat maybe berkat bidadari kot....alhamdulillah..
--- kmj wrote:
kesan bidadari ke? memang tunggu zuriat yek..yang kecik umur baper?
--- ummi wrote:
maybe kesan bidadari...yalah....setelah makan berapa botol pun sy tak ingat...sy usaha..mcm2 mkn...tp after bidadari..alhamdulillah..Allah izinkan..yg kecil dah 5 tahun...itu yg nak sgt lagi anak...period sy pun ok after mkn bidadari..kalau tidak..lambat...bagus produk ni..alhamdulillah....kita usaha...Allah makbulkan...yg penting sabar...

Testimoni 3
ABCD 12.06:nk share la..
ABCD 12.07:sy da amik bidadari dlm 2bln..dan da 2 botol abis
ABCD 12.07:mmg hasilnye mcm yg sy nak la alhamdulillah
kmj 12.07: meh share meh
ABCD 12.08: sy ni da ada anak sorang caesarean dulu
kmj 12.08: hasil yang mcmmana tu
kmj 12.08: dah baper tahun?
kmj 12.08: mcm wartawan melodi lak
ABCD 12.08: skang da 2thn...
ABCD 12.08: tp mmg sy xmkn apa2 jamu pon
ABCD 12.09: just pantang2 biasa je utk jaga luka caesarean tu
ABCD 12.09: lepas stop nuyusukan anak bdn sy makin susut...payudara pon susut..serba serbi la susut
ABCD 12.10: sampai kekadang kite xde keyakinan bile dgn hubby
ABCD 12.10: keinginan utk bersama pon susut...
ABCD 12.10: sebelum ni sy cuma penah amik jamu utk payudara je..jamu2 lain xde.. ABCD 12.10: tp kesannya seperti yg sy harapkan
ABCD 12.11: tp sejak try bidadari..alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zalita_2308 12.11: Alhamdulillah.....
ABCD 12.11: syukur sgtttttt
kmj 12.11: boleh tahu tak kesan yang bagaimana
ABCD 12.11: dgn izin allah...mmg berkesanla bidadari tu pd sy
kmj 12.11: jadi mcmana
ABCD 12.11: payudara jadik pejal
ABCD 12.11: bdn pun jadik montok
kmj 12.12: ha ni live testimoni nih
zalita_2308 12.12: wowwwww............
ABCD 12.12: makan takde la byk sgt tp ntah le tp rasa overall body sy mmg berisi sket ABCD 12.12: sampai baju kene tukar la da xmuat kt bhgn dada uhukksssss
kmj 12.13: huhuhu kena tukar saiz ler tu
ABCD 12.13: pastu sy ckp terus terang la ni kot bende pon ada yg dialami oleh kwn2 yg lain
kmj 12.13: hubungan ngan suami dah ok ya
ABCD 12.15: bukan psl da lama x bersama tp dia sendiri tya sy ada mkn apa2 ker..
ABCD 12.16: sy tya naper...dia kata rasa mcm baru kwen la..
kmj 12.16: huhuhu
kmj 12.16: testimoni boombastik lagi fantastik
kmj 12.16: mana org lain nih
kmj 12.16: teruja gamaknya
ABCD 12.16: so skang kitorg mmg mcm org baru kawen
akmal 12.17: macam dapat drumstik segar
kmj 12.17: mesti tiap malam mcm malam pertama kan
ABCD 12.17: ehhehehheheh
ABCD 12.17: kuangkuangkuang
ABCD 12.17: lebih kurang gitu la
ABCD 12.18: tp apapun...thanks la pd bidadari dan sume yg terlibat dgn dcl
ABCD 12.18: kirenyer mcm penyelamat rumah tga sy pulak la ni
kmj 12.19: alhamdulillah
ABCD 12.19: ye la ble kehendak batin x kesampaian, ia boleh jadik punca kepada pelbagai maslah lain dlm rumahtga
ABCD 12.20: tp ble kite yakin dgn diri kite...hubby pon bahagia
kmj 12.21: yezzerrr setuju banget
kmj 12.27: tahniah!
kak_khem 12.27: :) ABCD 12.27: tima kase..alhamdulillah...
ABCD 12.28: mmg rasa syukur sgt...
zalita_2308 12.29: TAHNIAH.....
ABCD12.30: dulu sy mmg rasa kekurangan sgt...mcm xbole jadi isteri sempurna
ABCD 12.31: walau dia puji masakan sy sedap mcm mana pun(cewahhhhhhhhhhhhh)...tp klu kehendak batin dia kite xdpt penuhi rs sedih sgt
ABCD 12.31: bukan psl x bole tp psl xyakin kat diri sendiri
ABCD12.32: skang ni br boleh citer kat kwn2 psl produk ni
ABCD 12.34: rasanay klu isteri yg sayangkan suami dia elok la amalkan bidadari ni selain buat tanggungjwb lain sebagai isteri

Testimoni 4
#2857 16.38:kwn2 pun ade yg nak beli
kmj 16.38:boleh tahu tak dari mana tahu pasal dcl atau web nih
#2857 16.39:dah penah guna mase tahun 2005 sampai 2006
kmj 16.39:oo ya ker
kmj 16.39:guna sahaja atau dah jadi ahli
#2857 16.39:lps tu stop sbb pregnant
#2857 16.39:dulu guna, skg nak jadi ahli
#2857 16.39:murah skit kut
#2857 16.39:hi hi
kmj 16.39:ya memang
kmj 16.39:dpt diskaun ahli
kmj 16.42:baper lama amal bidadari u pregnant tu
kmj 16.42:bidadari ni herba
#2857 16.42:die cam pati liquid
#2857 16.42:dlm botol
kmj 16.42:ha pandai pun 2857
kmj 16.43:sebab dia pernah makan tu yang dia tahu
kmj 16.43:baper lama 2857 makan bidadari lepas tu pregnant
#2857 16.43:sy minum tak lame sgt dlm 2-3 botol je
#2857 16.43:period pun jadi ok

Testimoni 5
zs 12.06:nk share la..
zs 12.07:sy da amik bidadari dlm 2bln..dan da 2 botol abis
zs 12.07:mmg hasilnye mcm yg sy nak la alhamdulillah
kmj 12.07:meh share meh
zs 12.08:sy ni da ada anak sorang caesarean dulu
kmj 12.08:hasil yang mcmmana tu
kmj 12.08:dah baper tahun?
kmj 12.08:mcm wartawan melodi lak
zs 12.08:skang da 2thn...
zs 12.08:tp mmg sy xmkn apa2 jamu pon
zs 12.09:just pantang2 biasa je utk jaga luka caesarean tu
zs 12.09:lepas stop nuyusukan anak bdn sy makin susut...payudara pon susut..serba serbi la susut
zs 12.10:sampai kekadang kite xde keyakinan bile dgn hubby
zs 12.10:keinginan utk bersama pon susut...
zs 12.10:sebelum ni sy cuma penah amik jamu utk payudara je..jamu2 lain xde..
zs 12.10:tp kesannya seperti yg sy harapkan
zs 12.11:tp sejak try bidadari..alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zalita_2308 12.11:Alhamdulillah.....
zs 12.11:syukur sgtttttt
kmj 12.11:boleh tahu tak kesan yang bagaimana
zs 12.11:dgn izin allah...mmg berkesanla bidadari tu pd sy
kmj 12.11:jadi mcmana
zs 12.11:payudara jadik pejal
zs 12.11:bdn pun jadik montok
kmj 12.12:ha ni live testimoni nih
zalita_2308 12.12:wowwwww............
zs 12.12:makan takde la byk sgt tp ntah le tp rasa overall body sy mmg berisi sket
zs 12.12:sampai baju kene tukar la da xmuat kt bhgn dada uhukksssss
kmj 12.13:huhuhu kena tukar saiz ler tu
zs 12.13:pastu sy ckp terus terang la ni kot bende pon ada yg dialami oleh kwn2 yg lain
kmj 12.13:hubungan ngan suami dah ok ya
zs 12.13:sebelum ni hubungan sy ngan hubby cam hambar jer coz kitorg jarang bersama...coz sy yg xnk..
zs 12.14:selain dari rasa rendah diri, pasal sy ni selalu letih balik keje nk buat mcm2 keje lagi kat umah
kmj 12.14:memang ada gak kes yang saya dengar, hubungan jadi dingin selepas melahirkan
zs 12.14:betul tu..
zs 12.15:tp alhamdulillah la...sejak sy amalkan bidadari hubungan sy dgn hubby da ok sgt!!!!
zs 12.15:bukan psl da lama x bersama tp dia sendiri tya sy ada mkn apa2 ker..
zs 12.16:sy tya naper...dia kata rasa mcm baru kwen la..
kmj 12.16:huhuhu
kmj 12.16:testimoni boombastik lagi fantastik
kmj 12.16:mana org lain nih
kmj 12.16:teruja gamaknya
zs 12.16:so skang kitorg mmg mcm org baru kawen
akmal 12.17:macam dapat drumstik segar
kmj 12.17:mesti tiap malam mcm malam pertama kan
zs 12.17:ehhehehheheh
zs 12.17:kuangkuangkuang
zs 12.17:lebih kurang gitu la
zs 12.18:tp apapun...thanks la pd bidadari dan sume yg terlibat dgn dcl
zs 12.18:kirenyer mcm penyelamat rumah tga sy pulak la ni
kmj 12.19:alhamdulillah
zs 12.19:ye la ble kehendak batin x kesampaian, ia boleh jadik> punca kepada pelbagai maslah lain dlm rumahtga
zs 12.20:tp ble kite yakin dgn diri kite...hubby pon bahagia

Testimoni 6 (4/7/07)
kmj 10.26:dah cuba red guara cafe?
#7517 10.26:saya dan wife dah 3 tahun mencuba untuk dapat anak
kmj 10.27:ooo
#7517 10.27:dah macam2 makanan tambahan dah try
#7517 10.27:tak jugak berhasil
kmj 10.27:ada tak jumpa doktor pakar puan ke
#7517 10.27:3-bulan lepas , ada sorang kawan kat damansara syorkan makan bidadari #7517 10.27:try le satu botol
#7517 10.28:dah habis sebotol, cuba cari lagi, tapi tak dapat
nur_khai 10.28:ler..ruginyer
kmj 10.28:oo kat kajang utama kan
kmj 10.28:dekat je tu, sebelah jer
#7517 10.28:so terjumpa akmal masa sembahyang jumaat
nur_khai 10.28:damansara tu kat mana
kmj 10.28:oo ni kawan yang dia jumpa kat masjid tu yek
#7517 10.28:ha'ah
nur_khai 10.28:hushh..alhamdulillah..
kmj 10.28:lepas tu ada jumpa dia lagi tak
#7517 10.28:so cuba lagi sebotol
nur_khai 10.28:jumpa di masjid...kira memang bertuah laa
kmj 10.29:tu la suratan dan kebetulan
kmj 10.29:dia ada citer tu
#7517 10.29:alhamdulillah, semalam check doktor, wife dah pregnant 5 minggu
kmj 10.29:alhamdulillah
#7517 10.29:bidadari yg botol kedua tu pun belum habis lagi
kmj 10.29:rezeki tu
nur_khai 10.29:alhamdulillah...
kmj 10.29:mesti akmal pun tak tahu lagi pasal ni kan
#7517 10.29:belum
#7517 10.29:tu yg nak bagi tau dia
kmj 10.29:tak de lak dia citer
nur_khai 10.30:sure kalau bgtau tuu
kmj 10.30:ha bagus ni citer gumbira pagi nih

Testimoni 7 (14/01/08)
Nurul: sbb saya mengalami senggugut yg sgt teruk
Nurul: tp alhamdulillah setelah mengamalkan bidadari
Nurul: senggugut hilang
Nurul: keputihan pn hilang
Nurul: bau vagina pn dah makin kurang
Nurul: mula2 buat belian dgn kak umie najmil
Nurul: lepas tu direct ke kmj la
Nurul: sbb slalu beli byk botol
Nurul: hari tu beli 2 botol serentak
Nurul: selepas makan bidadari senggugut dh hilang
Nurul: darah pn keluar lancar je
Nurul: alhamdulillah
Nurul: skg dh xde senggugut
Nurul: sejak period 12thn, sampai 22 thn, senggugut teruk sgt.muntah2.pengsan
Nurul: tp alhamdulillah kak umie promote bl mkn alhamdulillah hilang dan xde mslh lagi

Testimoni 8
"Pertama sekali maaflah jika tulisan saya ini menyentuh bab dlm selimut tapi inilah realiti yg melanda kaum isteri.. Sebagai seorang yg berkerjaya..balik rumah perkara yg paling kita nak lakukan ialah...nak baring kejap.letih! Tapi tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu pulak menanti kat rumah. Anak-anak pulak mcm dah tak pandai nak duduk diam. Menjerit bergaduh sesama sendiri. Ya Allah..suami pulak..balik kerja..rehat...apatah lagi nak tolong kita. Rasa nak menjerit satu dunia nak bagitau kita pun letih juga bekerja tapi karang jiran dengar pulak kita bising2 satu rumah. Habis bab layan anak, kemas/masak..tugas malam pulak menanti..Kena layan suami lagi..Adui..rasa nak tidur. Malas nak layan suami..penat sangat. Ya allah...karang berdosa pulak tak layan suami...terpaksa le layan walaupun layan acuh tak acuh. penat. Tak ada mood betul nak layan. Nak tolak karang kecik hati pulak..tak pasal2 cari bini baru. Tapi sejak saya kenal Bidadari semuanya berubah. Ditambah pula dengan Nu-age yg membuatkan saya lebih yakin dgn penampilan diri..Red guara cafe pulak menambat hati suami..anak-anak pun dah tak nakal lagi sejak saya bagi diorang Dbrain. Semuanya berubah. Tak ada lagi rungutan dari saya.tak ada lagi malas nak layan suami. Setiap malam yg akan berlalu...rasa tak sabar nak lalui..Begitu hebatnya penangan DCL. Kepada yg belum mencuba produk DCL..saya alu-alukan utk mencuba. Mungkin selepas ini hidup baru akan merubah kehidupan lalu kita. Insyallah."

Testimoni 9
snitt 16.44: haa....ni nak tempek testimoni terbaru..... empunya diri dah balik...den wakilkan tempek kat sini snitt 16.44: aishiey_84 16.21: salam....nih nk share berita gumbire nih....sye telah disahkn petnen smlm...tp lum tau brape mgu sbb kecik lg...n tarikh peod pn xpasti yg mne....so,kne tgu lme skit utk scan...syukur alhamdullillah...berkat berpantang mknan sejuk + IC + Bidadari(sebotol jer)...akhirnye petnan gak lpas DNC bln12 bru nih....ni la hadiah paling berharge utk sambutn anniversary yg pertama 14/8 nti....

LARANGAN :
JANGAN AMBIL BIDADARI SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA TEMPOH KEHAMILAN.


TESTIMONI DARI CHATBOX MYNETBASE
#9757 11.16: asamekom akak,sy salah seorang pengguna bidadari.memang berkesan,saya baru saja habis sebotol kecil dan sekarang saya sedang period tetapi tak ada rasa sakit pun semasa mula2 darah tersebut keluar.terima kasih bidadari dan jga dcl yang mengeluarkan produk yang bermutu.
zura0310 11.21: alhamduliilah
zura0310 11.21: saper tu
zura0310 11.21: dah jadi ahli dcl ke
anim 11.22: hai 9757
zura0310 11.23: tu satu testimoni tu
TESTIMONI 2
zura0310 12.05: camana
zura0310 12.05: dah serasi ke ngan idadari tu
zura0310 12.05: abg tak komen apa2 ke
lizasungkai 12.08: dah ok dah...
lizasungkai 12.08: ader komen...hehehhe
lizasungkai 12.09: dulu sblm ambik bddri, dia komen...pas ambik ada gak komen nyer
lizasungkai 12.11: dulu -ve skrg dah +ve
lizasungkai 12.12: dulu kami rasa lain...skrg kami rasa lain
zura0310 12.12: komen membina la ye
zura0310 12.12: alhamdulillah
zura0310 12.13: leh letak sebagai testimoni ni ye
lizasungkai 12.13: dulu liza selalu sakit bila nak bersama...skrg tak sakit dah...
lizasungkai 12.13: letak kat ner?
zura0310 12.15: kat bawah bidadari
lizasungkai 12.17: boleh
zura0310 12.17: ok tq
lizasungkai 12.20: tiap hari abg ckp mcm "org baru"...pastu tak der rasa penat cam dulu...drive kete dah tak ngantuk2
zura0310 12.21: ye ke
zura0310 12.21: seronok lak bidadari dapat mambahagikan pengamalnya
lizasungkai 12.23: itu la....yg penting tak sakit...kalau tidak aduhhh...menderita gak la...tp t/jawab nak serah gak la...skrg main ajak jer..on jer

TESTIMONI TERKINI
mayaejazi (17-Aug-10 1:14:46 PM): salam..
zura0310 (17-Aug-10 1:15:03 PM): wsalam
mayaejazi (17-Aug-10 1:15:17 PM): ade bite gembira la..
zura0310 (17-Aug-10 1:15:28 PM): hah
zura0310 (17-Aug-10 1:15:33 PM): peknen balik ke
mayaejazi (17-Aug-10 1:15:49 PM): a'ah..
mayaejazi (17-Aug-10 1:15:53 PM): terkejut gak..
zura0310 (17-Aug-10 1:16:05 PM): alhamdulillah
mayaejazi (17-Aug-10 1:16:09 PM):dl..setahun nk lekat...tp akrg..selang 2 bln je...lekat dh
zura0310 (17-Aug-10 1:16:28 PM): hati yg ni
mayaejazi (17-Aug-10 1:16:25 PM): makan bidadari sebotol setengah
zura0310 (17-Aug-10 1:16:41 PM): jgn buat keje berat2
mayaejazi (17-Aug-10 1:16:41 PM): tu la..dokte pn pesan kene hati2..
zura0310 (17-Aug-10 1:16:54 PM): tahniah
zura0310 (17-Aug-10 1:17:04 PM): akak nak jadikan testimoni ye
mayaejazi (17-Aug-10 1:17:12 PM): boleh..
zura0310 (17-Aug-10 1:17:40 PM): yehaaa dapat bakal anak buah lagi mynetbase.biz
mayaejazi (17-Aug-10 1:18:19 PM): ..rezeki
mayaejazi (17-Aug-10 1:18:41 PM): alhamdulillah.
zura0310 (17-Aug-10 1:19:29 PM): alhamdulillah tahniah lagi dari akak
mayaejazi (17-Aug-10 1:20:41 PM): time kasih...
BIDADARI 250ML RM53.00
BIDADARI 375ML RM77.00
(Kos penghantaran sila rujuk perunding)
















D-Bless

Antara Kandungan :-
Acid Phosphoricum, Acnite, Air zam-zam, Allim Cepa, Allim Sativa, Aloe Vera, Anti Ageing Code, Anti Drugs, Anti Morphine, Arnica, Aurum Metalic, Avena Sativa, Barley Leaf, Barley Seed, Bee Pollen, Brain Tonic, Bryonia, Buah-buah terpilih, Calc Phos, Capsicum, Carbo Vegetablis, Charmomile, Chelidron, Children Growth, Chitosan, Chlorofil, Collagen & Polysakarida, Damiana, Echinachea, Electro Clustered Energy Water, Ferphos, Gamat, Ganoderma, Germanium Metalicum, Ginseng, Got cala, Graph, Gingko Biloba, Halia, Hydrocotile Asiatica, Insulin, Kacip Fatimah, Kali Phos, Lachesis, Lecitin, Lyngze, Madu Asli, Manjakani, Mengkudu (Noni), Mercurius, Multivatimins (23 vitamin), Nat Phos, Nigella Sativa (Habbatus Sauda), Phosporicum, Phytolaca, Propolis, Protein, Royal Jelly, Rumpai Laut (Sea Algae), Sarang Burung Layang-layang, Sarsaparilla (Kayu Sarsi), Silica, Spirullina, Sulphur, Tongkat Ali, Total Enzime, Ver Viv, 12 tisu garam dan lebih 50 lain-lain herba dan penawar.
Antara penyakit yang telah terbukti mampu ditangani :-
Asma, Arthritis, Rheumatism, Anaemia, Anti Cholestrol, Terbakar, Allergi, Keguguran, Masalah Darah, Jangkitan Bakteria, Sembelit, Kanser, Pembesaran kanak-kanak, Kencing Manis, Fungsi detoksifikasi, Internal Secretion, Kesihatan umum lelaki dan wanita, jangkitan virus dan lain-lain penyakit.
Kesan Tindakbalas :-
Jika anda mengalami keadaan di mana penyakit lama muncul kembali atau yang sedang dialami menjadi lebih sakit sedikit, dan perubahan pada fizikal tertentu, diharap jangan panik. Ianya merupakan 'healing crisis' yang bersifat sementara waktu. Jika perlu anda boleh kurangkan dos dan meneruskan dos yang disyorkan apabila keadaan pulih seperti sediakala.
Peringatan :-
Dbless tidak mengandungi bahan berbahaya. Walau bagaimanapun, tidak digalakkan untuk wanita yang mengandung di bawah 4 bulan.
Testimoni
Saya tidak mempunyai testimoni sendiri mengenai kehebatan d-bless ini. Tapi saya belikan untuk ibu saya yang selalu sakit-sakit badan dan bisa-bisa. Terutama tapak kaki kiri beliau yang selalu membengkak. Ibu saya seorang yang begitu aktif. Dia menjaga abah saya yang tidak boleh bergerak banyak akibat pelbagai penyakit yang bukan pembunuh. Tapi sakit seperti tulang, jantung yang sudah dibuat by-pass dan sudahpun melepasi had masa 10 tahun, jadi, jantung sudah mula menampakkan tanda-tanda kegagalannya sedikit demi sedikit. Ibu jugaklah pemandu peribadi abah ke mana-mana sahaja, dia juga tukang segala. Kiranya segala kerja dia buat dan mereka selalu ke sana-ke mari hingga ke Kelantan, Johor dan Kedah. Ibulah yang memandu. Kesihatannya selalu terganggu. Demi membantu ibu sedapat yang mungkin, saya bekalkan beliau dengan d-bless. Alhamdulillah, bengkak kakinya sudahpun surut yang menurut doktor, harus menjalani terapi demah/rendam dengan ais. Bisa-bisa dan sakit-sakit badan, jarang dia rasa. D-bless amat sesuai untuk mereka yang mempunyai penyakit yang kronik. Sehingga ke tahap barah. Tetapi harus lah kita tahan akan 'healing crisis' nya yang boleh mengakibatkan demam dan ada yang berlarutan sehingga seminggu. Sebenarnya cara perubatan Homeopathy adalah membongkar segala penyakit kita dan mengubatinya. Homeopathy bukan seperti dadah atau ubatan lain yang membenamkan penyakit di dalam badan kita dan akhirnya mengakibatkan penyakit yang lain pula. Jadi, anda mestilah kena bersabar dan bertahan jika mahu sembuh dari pelbagai penyakit. D-bless amat-amat istimewa cara pengubatannya. Begitu ramai yang telah sembuh dari penyakit kronik mereka.
Cara Pengambilan :-
Kemam sepasang D-Bless pagi dan malam.
HARGA WM: RM76.00 | EM: 83.00 | BRUNEI: $42.00 | S'PORE: $40.00
Kos Penghantaran (sem. malaysia sahaja): RM5.30
90 Tablets


DGnius/EGnius

 
TESTIMONI D~GNIUS
Ayah, baca buku, ayah, baca buku, baca la buku? tangisan anak bongsuku Muhammad Arif Luqman (pemain games , panggilan rani_reiki), semakin kuat dan menjadi-jadi. Sambil tangannya memegang buku Siri Cepat Membaca BACALAH ANAKKU edisi 1. Ayahnya pulak sedang leka menghadap laptopnya. Ayah ada kerja nak buat nih, nanti dah siap ayah bacakan kata Ayah. Nak baca buku dengan ayah, tapi ayah lambat jawab si luqman menyusun ayat berhati-hati dengan sedikit pelat. Esakan semakin kuat dan menjadi-jadi, Luqman menangis tanpa henti. Bila tengok luqman menangis, si ayah terus memujuk dan mengajar Luqman membaca buku BACALAH ANAKKU?. A, I, U diulang oleh Luqman. BA, BI, BU, tangisan menggila tu dah berhenti diikuti oleh suara lunak-lunak perlahan anak bongsu kesayangan mengulang perkataan-perkataan yang diajar ayahnya.
Teringat aku, di usianya 3 tahun kami berikan dia makan D~Gnius, makanan tambahan dari rumusan homeopati untuk merangsang mindanya. Ditambah pula mempunyai seorang kakak dan dua orang abang yang umur kesemuanya berbeza cuma dalam jarak setahun, perwatakan, pertuturan dan gaya Luqman nampak lebih matang dari usianya. Seminggu selepas kami berikan D~Gnius, Luqman telah mula menunjukkan sedikit perubahan. Jadi lebih agresif untuk bertanya dan bercerita.
Seorang surirumah yang berkerjaya seperti aku, jarang ada masa untuk melayan kerenah anak-anak walau 24 jam ada di rumah. Balik je si ayah, Luqman terus bercerita dan mengajukan pelbagai soalan. Kenapa ayah balik lambat sangat, ayah banyak kerja ke? Ayah esok ayah nak pergi mana? Ayah pergi kerja ke? Ayah pergi kerja naik apa?? Tak cukup lagi, jam dah menunjukkan pukul 1 pagi. Si ayah dah pun terlelap. Luqman ni belum mahu tidur lagi. Sambil tangannya menggegarkan tubuh ayahnya, dia bertanya lagi, Ayah, jam ayah pukul berapa?Ayah yang sedang mengantuk menjawab perlahan,pukul 12 sekadar melayan, walaupun ketika tu jam menunjukkan jam 1 pagi. Luqman bertanya lagi, Ayah beli jam Ayah dekat mana? Esok ayah pergi kerja pukul berapa? Semalam abg buat aku, aku nangis cerita luqman lagi, sedang ayahnya telahpun lena diulit mimpi bila tengok ayahnya tak melayan, dia menambah beberapa soalan lagi sehingga dia mula naik jemu dan melelapkan matanya.
Satu hari sedang aku duduk leka menghadap komputer, apa lagi buat bisnes di internet laa..terdengar suara seorang kanak-kanak sedang mengira one..two..three..four..five .sehinggalah ten dengan suara yang pelat. Aku toleh ke belakang, aku tengok luqman sedang memegang sebuah buku cerita dalam keadaan terbalik sambil membilang dalam bahasa inggeris. Terkejut jugak..rasanya tak pernah lagi ajar dia mengira dalam bahasa Inggeris. Terus dapatkannya dan suruh dia mengulang mengira.
Alhamdulillah, nampaknya minda luqman semakin hari semakin berkembang dan cerdas. Sekarang ni apa saja yang didengarnya dari adik beradiknya yang lain, mahupun yang didengarnya di tv dan radio, semuanya mudah untuk dia ingat, dan diulang-ulangnya pula.
Memang telah terbukti bahawa kanak-kanak yang dapat membaca awal sebelum bersekolah dan didedahkan dengan bahan-bahan bacaan yang baik dapat menguasai ilmu dengan mudah dan terkehadapan dalam pembelajaran. Bagaimana tinggi maksud namanya, tinggi lagi harapan kedua ibubapanya..aku selalu panggil dia dengan panggilan Yang Arif Lagi Bijaksana..semoga dia benar-benar menjadi orang yang cerdik, bijaksana dan berguna di masa hadapan.

DLAILA 3 IN 1
 
TESTIMONI
zura0310 16.33: sekarang camana
miera5191 16.33: mmg sakit ati, ingat amende le pulak naik kat muka aku ni...
miera5191 16.33: miera buat tak kisah, tonyoh gak krim malam dier..
zura0310 16.33: jerawat period tu hehehhe
zura0310 16.34: byk ke naiknya
miera5191 16.34: esok tu pakai lagi sabun tu, gosok lelama sket.. rasa cam licin je muka tp tgk kat cermin mcm merah2 pulok dah..
zura0310 16.34: sekarang camana
miera5191 16.35: buat donno lagi, tonyoh plak UV Foundation tu.. Segak lerr kejap mukaku.. Hehehe.. ilang terus merah2 tu..
miera5191 16.35: pastu terus lerr continue sampai ke ari ni, akak miera tanya.. hang pakai apa kat muka miera.. lain macam ja..
zura0310 16.35: mungkin dlaila tu baru nak bermesra ngan kulit miera
zura0310 16.35: nak test power
miera5191 16.36: entah lain macam mana tu tak tau la, terus lari tengok cermin, elok pun muka..
zura0310 16.36: kenapa nampak ok ke tak
zura0310 16.36: sespens la miera ni
miera5191 16.36: pastu tanya dia nampak camne..
miera5191 16.37: dia kata nampak gebu sket dari slalu.. miera ni mmg kulit putih, tp takde la putih cam tepung.. kiranya kalau naik jerawat sebijik mmg nampak la ketara kat mana2 pun..
zura0310 16.37: oooo berdebar akak
zura0310 16.37: ingatkan lagi teruk kekekek
miera5191 16.37: dia kata nampak muka cam pink sket.. miera dok kata dlm ati, hah sudah!! pink macam mana pulak tu?!!
zura0310 16.37: dah serasi la tu ngan miera tu
miera5191 16.38: terus dia jawab, beli la kat aku sekali.. kira pink segak la tu kan kak zura!! teruja tul miera tau.. esok nak order kat dia skali..
zura0310 16.38: kakakakakka
zura0310 16.38: ok ok bagus
zura0310 16.38: akak buat testimoni ni
miera5191 16.38: dia pun wat suspen je la kat miera... ingat muka jadi camne..
zura0310 16.39: ko pun bercerita suspen jugak hahhaha
miera5191 16.39: n hari ni lps dah seminggu guna baru perasan, liang2 roma n blackhead kat muka dah kurang n makin mengecil.. balik keje tadi terus tayang muka kat akak.. dier pun naik geram... hahahaha...
miera5191 16.43: miera nak g mandi dulu... huhuhu, nak cuci muka ngan d'laila!!! jumpa lagi...
zura0310 16.43: heheheh ok mira

TESTIMONI :
Noorhodza Husain (9/7/2007 3:36:32 PM): kmj, kakak kata dlaila tuu elok
Noorhodza Husain (9/7/2007 3:36:44 PM): dia dah cuba.... jeragat dia da mula pudar Noorhodza Husain (9/7/2007 3:37:09 PM): tak pe.... dia order dlaila jer yg 3 in 1
kmj (9/7/2007 3:37:12 PM): ha bagus tu
kmj (9/7/2007 3:37:22 PM): jadinya nak tambah 1 dlaila 3 in 1 ke Noorhodza Husain (9/7/2007 3:37:31 PM): aaahh



From:

Flash back.......
inilah saya setelah menggunakan DLAILA hingga kini......alhamduli llah .....

Nama : Fazaliyah Abdullah
no tel : 017-2322779
masalah yang dihadapi:
kulit muka sensitif, kusam dan tidak sekata.

produk yang digunakan:D’Laila 3 in 1

kesan penggunaan produk:
Kulit muka saya amat sensitif pada penggunaan produk kecantikkan. Akibatnya kulit muka saya pernah mengalami kesan seperti terbakar, kerana itu saya serik untuk menggunakan produk-produk kecantikkan yang berada di pasaran.
Bermula Januari 2007, saya memberanikan diri untuk mencuba set D’Laila 3 dalam 1 sebagai percubaan sebelum memperkenalkan kepada rakan niaga dan pelanggan. Al-hamdulillah, setiap kali selepas penggunaan Beauty Bar, saya terasa kulit muka amat licin dan tegang. Malahan UV Foundation dan Beauty Night Cream mula memberikan kesan yang amat meyakinkan. Permukaan kulit muka semakin bersih, kesan parut semakin hilang, pori-pori roma semakin mengecil, blackhead/whitehead yang semakin berkurangan di hidung dan yang pasti warna kulit semakin cerah berseri.
Selepas hamper 2 bulan penggunaan D’Laila, perubahan kulit wajah saya yang semakin cerah dan warna kulit muka yang sekata mula mendapat perhatian. Ini amat mengembirakan saya dan rasa lebih berkeyakinan. Semoga semua wanita diluar sana akan lebih yakin bahawa produk D’Laila amat sesuai dengan semua jenis kulit dan tidak mengandungi bahan kimia yang boleh memudaratkan. Dengan D’Laila Yakin Sentiasa!

NIGELLA
TESTIMONI :-
Ramai diantara kita yang tahu khasiat Nigella Sativa atau Habbatus Sauda yang menjadi pengganti kepada madu. Kiranya kita beramal atau sentiasa mengambil madu maupun Habbatus Sauda, semua penyakit boleh diubati kecuali MAUT.
Dari pengalaman saya sendiri yang pernah menggunakan dan menjual banyak Habbatus Sauda sebelum ini, ianya amat berkesan bagi mereka yang mengidap lelah/asma dan mereka yang mempunyai masalah resdung. Anak buah suami saya yang hampir lelah kerana kurangnya pengawalan pemakanan, Alhamdulillah, semakin pulih.
Jika kita mengambil Nig'ELLA ini, pasti ada healing crisis nya. Samaada penyakit itu bertambah teruk atau akan demam dsb. Kalau yang rasa gatal-gatal di telinga akibat resdung, tekak gatal, muka berjerawat yang besar-besar, ada jeragat yang agak gelap dan besar, bab bersin tu, tok sah citer laaa, cubalah minum Nig'Ella seperti yang disyorkan.
Ada seorang sahabat saya yang bernama Ida, menghadapi tanda-tanda seperti yang saya nyatakan. Dia minum 2 titis Habbatus Sauda dan keesokan harinya, lelehan di telinga keluar dengan banyak dan dia terpaksa sumbatkan tisu untuk menahan lelehan tersebut. Kahak juga keluar dengan banyaknya..itu menandakan proses penyingkiran sedang berlaku dan bersabarlah bila kita berubat.
Begitu juga dengan lelah/asma. Nig'Ella adalah penawar terbaik. Segala zat dan vitamin juga adalah seimbang. Cubalah...




NUAGE

TESTIMONI 1
eee76 11.20:saya dah makan nuAge masuk paket ke2 tp mmg nampak kesannya la... eee76 11.20:ni bidadari dah nak abis.. nanti ujung bulan ni leh order lagi kan..
kmj 11.20:nampak kesan yang mcmmana
zalita_2308 11.21:erm...kesan yg macam mana tu?
lia 11.21:leh berkongsi:D
eee76 11.21:sblm ni kulit muka saya tak berapa sekata la.. then bibir suka pecah sebab keje kat aircond kan...
eee76 11.22:then pas amik NuAge 2 minggu bibir dah tak pecah.. kulit jd sekata @ cerah la jugek..
eee76 11.22:tp yg ketara bawah mata dah makin kurang hitamnya..
lia 11.22:al-hamdulillah

TESTIMONI 2
mmm..result dia..ketara tang kulitlaa..jadik gebu..muka jadi blushing..pink gitu..kita dah tak yah pakai make up..open pores pun dah kecik..mm pendek kata suka sgt... er taun lepas..maser tu stil bresfeeding..seminggu lepas tu raser susu belah kiri makin bengkak..air susu lagi banyak..tumit kaki pun dah kurang rekah..hehe

TESTIMONI 3
Nama saya Azlina. Saya telah mencuba produk DCL ni setelah kawan saya Puan Khamisah Mohd Jamil (Pengasas Kedai-E) sarankan. Salah satu produk yang saya & suami dah cuba ialah nuAge. Mulanya saya tak pasti tapi saya cuba gak. Selepas saya mengamalkan selama 15 hari, kutil di muka saya mengecut & tertanggal tanpa saya buat apa2. Hingga kini dah hampir 2 bulan saya amalkan. Beberapa orang tegur wajah saya nampak lebih berseri & licin. Ini kerana kutil besar & beberapa kutil2 kecil di muka saya dah mula hilang. Saya terus syorkan pada kawan2 saya.



RED GUARA CAFE




TESTIMONI 1
RGC ni ada testimoni yg tak kurang powernya selain dari mengslimkan bodss....antaranya ialah....mengeraskan mana mana yg tak keras...cth: bila ambik RGC....awal awal pagi manager dah bangun sebelum u bangun.....dia akan kata "Yes sir...wat can I do for u sir".....hatta RGC bisa melancarkan perjalanan darah justeru tu..mana mana anggota yg dulu longlai...akan bertambah powernya jika di minum RGC secara berterusan......selain dari itu...bagi mereka yg ada masalah batu karang peringkat awal...RGC boleh membantu mengeluarkan dan memecahkan batu tadi....bagaimana? RGC pabila d minum akan menyebabkan si peminum tadi balik balik ke bilik air utk buang air kecik.... Sekian .....antara lain keistemewaan RGC.....ATAU pun sinonim dgn panggilan KOPI WIPER.

TESTIMONI 2
Ala, syahur bukannya kita makan sangat. Saya mencuba sejak puasa sunat Nisfu Syaaban, kemudian, secara tidak langsung, isteri saya juga mencuba. Sementara menunggu waktu berbuka pada hari ke-enam berpuasa, isteri saya mengakui: "Betullah, bila kita minum Red Guara Cafe, tak terasa lapar, letih, dahaga, mengantuk dan bertenaga sepanjang hari'. Saya memang mengamalkannya di pejabat.
Balik tengah hari, isteri tanya, 'makan dengan Haji Ahmad ke tadi?" sebab saya tak kisah nak makan. Solat saja, balek semula ke pejabat.
Dengan kandungan Kopi Arabica, Guarana, Ubi Bit Merah dan Yis beras merah, Soya sebagai krimer, ternyata Red Guara Cafe adalah syahur lengkap untuk sepanjang hari berpuasa. Cuma bancuh dengan air didih tanpa menambah gula dan susu tenusu untuk menjaga khasiatnya.

TESTIMONI 3
sebelum kenal gc berat husband 82 kg.. memang overweight. dia ambil gc sebelum bulan puasa iaitu 1 pkt sehari selain dari exercise dan control makan. dia amalkan selama 2 bulan. masa raya tu adik-beradik dan saudara mara komen yg dia dah kurus.. memang skrg berat badan dah 72- 74 kg.. still boleh maintain berat badan. skrg ini adik-beradik dia pun dah start minum gc. lagi satu kawan office saya pun macam tu. dia minum gc selama 2 bulan. kawan-kawan office dah tegur dia kurus..wahal makan macam biasa je dan berat still sama. dari pemerhatian yang kak eda dapat, gc ini akan memecahkan lemak kat tangan, pinggang dan paha.

TESTIMONI 4
FYI sekarang ni awie ambil RGC tiap pagi...ok gak... sebab baru minggu lepas check... DR kata ok...normal 70/120 Masa saya ambil tu kira dah reda sikit dari masa saya beritahu akak saya ada darah tingg...180 tau... DR ada bagi saya makan ubat... tapi bila habis je ubat tu... saya tak sambung ubat Dr,tapi saya ambil RGC...sampai sekarang...alhamdulillah...maintain gitu.....

TESTIMONI 5
adik lelaki saya ni nama dia adam.saya beri bapa say yg minum rgc ni,tapi dia pulak yg belasah. adam ni selalu main bola sepak/futsal.dia seorang perokok. biasanya dia akan cepat kepenatan dan termengah2 selepas berlari mengejar bola tu dalam setengah jam....tetapi dia terperasan,sejak minum kopi rgc ni,dia tak lagi rasa penat dan termengah2 tu. dia kekal cergas dan bertenaga untuk berlari berterusan sehingga satu jam. stamina meningkat setelah mengamalkan rgc. memang menakjubkan kan.sampai sekarang dia amalkan rgc nih.

TESTIMONI 6
seorang ahli dcl telah mengirimkan 4 kotak rgc kat kampung untuk diminum oleh bapa dia. selepas seminggu bapa dia minum,bapa dia call dia beritahu yang sakit belakang dia hilang. difahamkan sejak minum kopi rgc itulah. sebelum ini memang selalu bapa dia sakit2 belakang badan tu. sejak dari situ setiap bulan dia akan sediakan stok kopi rgc utk bapa dia di kampung.

TESTIMONI 7
linda5484 18.30:mis.. kopi cek dah abihhhhh
linda5484 18.31:heheheheh..
kmj 18.31:dah abih?
kmj 18.31:aiii rasa baru minggu lepas kan hari apa dayat antar
linda5484 18.31:ha'ah ..abih dahhhh.. kalo dayat masuk sini lagi kabo yek..
kmj 18.31:khamis kan
kmj 18.31:laaa
kmj 18.31:awat dah petang baru nak khabor
kmj 18.31:dia dah kuar dari cyber
linda5484 18.32:heehe.. ate hantu kopi youuuuuuu
kmj 18.32:on the way balik dah tu
linda5484 18.32:tak per ler.. cek pun baru jer masuk heheh
kmj 18.32:camner
kmj 18.32:nak dengar komen org baru pasal red guara cafe
kmj 18.32:ok tak
linda5484 18.32:nxt round ler.. no prob..cek bedal dulu Beauty %26 Shape Cafe nie linda5484 18.32:comment ?? alamakkkkkkkk bab nie yang cek malehhhh hehhe linda5484 18.32:bleh bagi komen tapi jgn marah yek hehehe
linda5484 18.33:mmmmmmm
linda5484 18.33:camna nak cakap yek
linda5484 18.33:haaaaaaa..alhamdulillah.. cek bleh telan la RGC nie
kmj 18.34:alaaa baru 2 kotak
linda5484 18.34:ate dah terbiasa ngan nescafe/B%26S tu.. so hat nie raser tawo jer
kmj 18.34:kena 20 kotak lepas tu tak leh dah nak minum yang lain
kmj 18.34:ko buat 1 sachet 1 teko ke
kmj 18.34:hahaha
linda5484 18.34:but.. so far.. ok la.. dah berpeket2 minum tak raser ler tawonyer
kmj 18.34:buat satu mug bukan besar sgt
kmj 18.34:mcm abg ipar den
linda5484 18.34:weiiiiiiii ada ker plak 1 peket 1 teko.. cek buat umphhhhh punya tau linda5484 18.34:2 peket 1 mug jer keke
kmj 18.35:lepas pekena rgc dia kata minum kopi hat lain, semua dah rasa tak sedap
kmj 18.35:semua dah rasa pahit
kmj 18.35:nak rgc gak
kmj 18.35:adehhhh...
kmj 18.35:tengok cek nih, dari pagi segelas je rgc
linda5484 18.35:so far.. cek combine use ngan B%26S tu.. bagi cepat2 turun mana yang patut turun kakaka
kmj 18.35:dari pagi tak makan apa lagi
linda5484 18.35:weyyyyyyy 1 gelas jer??
kmj 18.36:haah dari pagi
kmj 18.36:kakakkaa
kmj 18.36:tak sompek den nak makan minum
kmj 18.36:demi downline2 den
linda5484 18.36:cek bedal ari nie 5 peket.. pastu lunch cuma sup sayur hahaha.. 1st time in my life..
kmj 18.36:hahaha
linda5484 18.36:member kamcing tengok pun ternganga
kmj 18.36:sup sayur adus sodapnya
kmj 18.36:den tak makan lagi sup sayur pun terliur
linda5484 18.36:but overall.. I likeeeeeeee
kmj 18.36:ha dbrain anak dah ambik dak
linda5484 18.37:dari malam tadi tak masuk nasi nie.. haaaaaa tak tau laaaa
linda5484 18.37:takut2 kang balik nie bedal berpinggan kakakakaka
kmj 18.37:uish hang dah kurus karang mcm tiang lampu lak
linda5484 18.37:dbrain ???????? dahhhhhhhhhhh kmj
18.37:tak pun mcm traffic light
linda5484 18.37:gadoh depa 2 bradik...
kmj 18.37:ha dah wajib hukumnya beli satu sorang tu
kmj 18.37:kalau sampai gaduh
linda5484 18.38:tauuuuuuuu... kira tu tester jer kak wey.. :D

WATER TREATMENT OXI Pi D'LONIK
WATER TREATMENT OXY PI D'IONIK  Air Ionik, Molekul Yang Halus, 
Beralkali, Beroksigen dan Kaya Mineral. Ionic Water, Micro Molecule, 
Alkalised, Oxygenated and Rich in Minerals. Menemui sumber air antioksida 
alkali tulen yang terbaik di dunia dalam rumah. Air adalah keperluan mustahak 
untuk kehidupan kita. Tetapi segolongan besar masih tidak menyedari tugas
utama air untuk setiap organ dan fungsi seluruh metabolisme badan. 
Ia memperbaiki tahap kesihatan kita.
WM: RM2120.00/EM:RM2190.00/BRU:$1150.00/S'PORE: $1150.00
KOS KURIER RM13.50 (SEM. M'SIA SAHAJA, 
SABAH/SARAWAK SILA RUJUK PERUNDING)


1 botol RM3.95, kos penghantaran RM5.30 ke semenanjung malaysia sahaja, kawasan dan negeri lain sila hubungi perunding

SenYum SoKmo

Pelawat