Terima Kasih kerana Anda sudi singgah di blog `KAFE De Classic Life’


Jom!!!!Sertai Keahlian DCl Dengan Team Kedai-e/mydcl.biz

**Keahlian adalah seumur hidup dan boleh diwarisi**

Anda Cuma perlu Pilih Samada:


1)PAKEJ KEALIAN DCL (KIT SHJ) HANYA RM50.00


ATAU


2)PAKEJ-PAKEJ PROMOSI + KEAHLIAN DCL+ PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.... Jimat dan Berbaloi-baloi!!!!
BANYAK KELEBIHAN KAMI SEDIAKAN UTK AHLI2 DCL DI TEAM KEDAI-E/MYDCL.BIZ

NAK TAU LEBIH LANJUT???BOLEH EMAIL/YM ATAU CALL/SMS SEPERTI DI BAWAH YE

Tinggalkan Jejak Anda

Tuesday, April 21, 2009

SET ASAS 5P

Apakah kaedah 5P?

Kaedah 5P terdiri daripada Pencucian, Pembakaran, Penyingkiran, Pembinaan dan Pembetulan CNS.

Apakah kesan kesihatan dan kecantikan yang diperolehi daripada penggunaan kaedah 5P?

Antaranya :-

a) Mengoptimakan penjanaan kesihatan dan kecantikan

b) Mengoptimakan rawatan penyakit

c) Mengoptimakan kesan penggunaan lain-lain produk kesihatan dan kecantikan serta ubatan yang diambil

d) Mengurangkan kesan (Healing Crisis) (kesan pemulihan)

e) Penyakit-penyakit mampu ditangani secara berkesan seperti sembelit, resdung, pembengkakan kelenjar tiroid, sawan tarik, tenaga seks, demam kuning, luka-luka dalam perut, sakit sendi, sakit pinggang, lemah anggota badan, system pernafasan, kencing tidak tos, batu karang, lebihan kolestrol


Kesan kecantikan yang diperolehi adalah :-

- Membantu supaya tercapai tindakan membina sel-sel awet muda

- Membantu menurun dan mengawal berat badan

- Menghasilkan seri kulit (wajah ceria)


Langkah 1 - Pencucian (Inte-Cleanse)

HARGA WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRU: $27.50 | S'PORE: $26.00

MAL 20020213T

Sistem pertahanan tubuh menurun adalah disebabkan oleh tabiat pemakanan yang tidak seimbangdan tercemar di mana mengakibatkan usus menjadi kotor dan bertoksid yang menyebabkan gangguan penyerapan makanan. Usus bertoksid akan menyebabkan darah bertoksid, manakala darah bertoksid akan menyebabkan pengangkutan zat-zat makanan dan oksigen tergugat dan boleh menyebabkan kesihatan terganggu. Colon yang bersih akan memperbetulkan penyerapan secara maksima segala zat-zat makanan, nutrisi dari produk kecantikan dan kesihatan yang diambil. Inte-cleanse sangat berkesan untuk membantu membersihkan masalah dalaman, sekaligus membantu melancarkan pembuangan najis. Hasilnya usus akan bersih daripada kotoran lama. Ini akan menambah kesan penyerapan zat-zat makanan dan vitamin di lumen usus. Kesan laxative ini juga membantu mengurangkan toksid daripada tubuh, seterusnya membantu mengimbangkan tekanan darah. Inte-cleanse juga boleh digunakan untuk tujuan mendapatkan tubuh yang menawan.

Langkah 2 - Pembakaran (Ry-Ilex)

HARGA WM: RM58.00 | EM: RM65.00 | BRUNEI: $34.00 | S'PORE: $31.00

MAL 20031882T

Sangat berkesan membersih dan melancarkan perjalanan darah serta bertindak membersih, membina buah pinggang dan membersih saluran kencing. Membantu mobilisasi lemak, mengelakkan pertambahan lemak dan kolestrol, serta membantu meningkatkan metabolisma lemak. Juga amat baik untuk mencuci rahim wanita/system peranakan. Ramuan herba ajaib ini amat berkesan bertindak sebagai antioksidan dan mencegah penuaan sel.

Langkah 3 - Penyingkiran (Oxy Pi d'ionik)

HARGA WM: RM3.95 | EM: RM4.60 | BRUNEI: $2.30 | S'PORE: $2.20

KKM 163(52/W/11)

Asid urik, fosfat dan keracunan makanan akan didetoksifikasi melalui penyerapan jisim air yang halus ke tisu-tisu yang kemudiannya akan membantu pemecahan dan pembuangan bahan-bahan toksid yang terkumpul dalam badan.

Langkah 4 - Pembinaan (Madu Amazing)


HARGA WM: RM45.00 | EM: RM45.50 | BRUNEI: $ 23.50 | S'PORE: $22.50

Menyumbang kepada pembinaan kesihatan yang baik. Mampu memberi tenaga segera, stamina dan daya fakir. Kombinasi kristal gamat sangat berkesan menyembuh luka-luka dalam badan dan pembedahan serta mampu dengan berkesan memulihkan fungsi system peranakan. Adunan ekstrak buah tin, zaitun dan kismis yang kaya dengan zat besi semulajadi amat baik untuk kuatkan struktur dalaman. Penting bagi mereka yang menghadapi masalah penyakit darah. Sangat baik untuk diamalkan oleh penghidap arthritis, jantung berlubang dan lumpuh.

Langkah 5 - Pembetulan CNS (DGNIUS/EGNIUS)

HARGA WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80

Setiap manusia adalah doctor yang terbaik untuk dirinya. Namun disebabkan pencemaran makanan, udara dan terapi dadah serta penggunaan bahan awet dan pewarna makanan menyebabkan fungsi otak sebagai pusat kawalaturan saraf terjejas dan tidak dapat mengenalpasti punca sebenar penyakit seterusnya menurunkan system pertahanan badan semulajadi. D-gnius/E-gnius yang diperkayakan dengan kali phos dapat msembantu meningkatkan fungsi CNS.

Cara mengamalkan set 5P.

Amalkan Inte-cleanse, Amazing, Ry-Ilex, D-brain/E-brain dan Oxy Pi d'ionik pada waktu yang sama. D-gnius atau E-gnius diambil 2 biji sebelah malam. Setelah mengamalkan selama 10 hari, amalkan produk D-Bless pula.

No comments:

Post a Comment

SenYum SoKmo

Pelawat