Terima Kasih kerana Anda sudi singgah di blog `KAFE De Classic Life’


Jom!!!!Sertai Keahlian DCl Dengan Team Kedai-e/mydcl.biz

**Keahlian adalah seumur hidup dan boleh diwarisi**

Anda Cuma perlu Pilih Samada:


1)PAKEJ KEALIAN DCL (KIT SHJ) HANYA RM50.00


ATAU


2)PAKEJ-PAKEJ PROMOSI + KEAHLIAN DCL+ PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.... Jimat dan Berbaloi-baloi!!!!
BANYAK KELEBIHAN KAMI SEDIAKAN UTK AHLI2 DCL DI TEAM KEDAI-E/MYDCL.BIZ

NAK TAU LEBIH LANJUT???BOLEH EMAIL/YM ATAU CALL/SMS SEPERTI DI BAWAH YE

Tinggalkan Jejak Anda

Tuesday, April 21, 2009

SET SEMASA HAMIL


1) D~GNIUS / E~G'NIUS

• Tablet D~G'NIUS diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.


• Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam D~G'NIUS akan menyuburkan otak.

D~G'NIUS / E~G'NIUS dapat mengurangkan loya-loya atau 'morning sickness' di sepanjang tempoh kehamilan. Selain daripada merangsang minda ibu dan anak dalam kandungan, D~Brain/E~Brain juga dapat membantu tumbesaran bayi dalam kandungan dan dapat mengelakkan anak dari sakit kuning atau jaundis setelah dilahirkan.

Cara Pengambilan :-

Dikemam 2 biji di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil D~G'NIUS/E~G'NIUS. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.

• Tidak perlu masuk dalam peti sejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.


HARGA D~G'NIUS : WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80

HARGA E~G'NIUS : WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRUNEI: $27.50 | S'PORE: $26.00

(D~G'NIUS 80 Tablets, E~G'NIUS 90 Tablets)


2) MADU AMAZING

Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.

Kebaikan Madu Amazing Semasa Hamil

Kandungan kismis, buah tin, kurma dapat membantu perkembangan minda ibu dan anak dalam kandungan, menguatkan antibodi badan, di samping memberikan tenaga di sepanjang tempoh kehamilan dan semasa melahirkan.

Bahan Kandungan :-

Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Makan 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam. Gunakan sudu PLASTIK .

HARGA WM: RM45.00 | EM: RM49.50 | BRU: $25.50 | S'PORE: $24.50 290 GM

SET SEMASA HAMIL :-

1) PAKEJ A = 1 BOTOL D~G'NIUS + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM90.00

2) PAKEJ B = 1 BOTOL E~G'NIUS + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM100.00

No comments:

Post a Comment

SenYum SoKmo

Pelawat